Despre mine

Îmi place să cred despre mine că sunt un om aproape normal, cu multe calităţi şi probabil şi mai multe defecte…

Despre mine pe scurt:

Am absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” București în anul 2011. Mi-am început activitatea medicală încă din timpul facultății, în cadrul societății studențești de chirurgie din România, unde, împreună cu alți colegi pasionați de chirurgie, am învățat prin cursuri organizate cu ajutorul medicilor să facem noduri, suturi, am organizat cursuri de traumă și salvare montană, cursuri de îndemânare și activități practice în diverse ramuri chirurgicale.
Activitatea practică a fost wow! Am început cu practica de vară în cadrul serviciului de ambulanță București, ca voluntar. Apoi au urmat gărzi (tot voluntare) în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București. A venit și timpul chirurgiei… am început să intru în sala de operații în cadrul Spitalului Cantacuzino București, unde mi-am și făcut lucrarea de licență, iar apoi la Spitalul Fundeni.

Alegerea specialității a fost una dificilă… Erau atâtea ramuri chirurgicale și eu doar una, așa că mi-am ales specialitatea pe care inițial am jurat să nu o iau niciodată: OTORINOLORINGOLOGIA, mai pe scurt O.R.L. Și a fost CEA MAI BUNĂ ALEGERE A MEA! 🙂

Cursuri efectuate

  • Injection Laringoplasty Hands on Surgery by Yakubu Karagama – Aprilie 2017
  • Curs augmentarea corzilor vocale cu fascie – 19 aprilie 2018
  • Curs perfecționare microchirurgia laringiană și reabilitare vocală – 25.02-01.03.2019 – UMF “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca
  • ELS Dysphagia Workshop – 10-11 iunie 2019 – Helsinki

Acestea sunt câteva dintre cele mai recente cursuri / workshopuri la care am participat.

Activitatea medicală mi-o desfășor în sectorul privat (consult atât adulții, cât și copiii cu vârsta de peste 18 luni). Am început în cadrul Clinicii Memormed. A urmat colaborarea cu rețeaua Sanador și cu clinica Primed. În prezent activez în rețeaua Sanador și în clinica Medicover. Operațiile le desfășor în cadrul Spitalului Sanador.

Aflați detalii despre pregătirea mea medicală și despre experiența câștigată până în prezent aici. În meseria de medic, învățarea atât teoretică cât și practică reprezintă un proces continuu și susținut, iar prin intermediul acestui website vă voi ține la curent cu toate aspectele importante ce contribuie la dezvoltarea mea profesională.